Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • Vriendelijke en betrouwbare service!
  • Voor al uw onderhoud en reparaties!
  • Altijd korting op nieuwe fietsen!

Over ons

Zin in fietsen!

Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen… Dat is al ruim 18 jaar onze visie!

Leewis Tweewielers is inmiddels een begrip en de fietsenmaker van De Meern (regio Utrecht) Staat bekend om zijn vriendelijke, goede en betrouwbare 'dorpse' service. Zoek je een fiets voor naar school, een elektrische fiets voor naar het werk, een fiets voor de boodschappen of gewoon lekker de stad in: Wij zorgen ervoor dat we een fiets vinden die aan al jouw wensen voldoen. Lichtlopend, comfortabel en uitgerust met alles wat je van een degelijke fiets mag verwachten. Wij geven altijd korting op ons assortiment fietsen en wij werken ook niet met ingewikkelde servicepakketten. Iedereen krijgt dezelfde service voor dezelfde prijs zonder daarvoor extra te hoeven betalen. Naast de verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie. Ook als de fiets niet bij ons aangeschaft is!

Wij merken een steeds grotere werkdruk in de werkplaats. Mensen hebben minder tijd of minder kennis om de reparaties of onderhoud zelf te doen. Daar spelen wij op in! We ontnemen de zorg over jouw fiets en zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk weer klaar staat. Vaak al binnen 1 dag! Bij grotere reparaties nemen wij altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken, zodat je niet voor onverwacht hoge reparatiekosten komt te staan. Met ons handige geautomatiseerde systeem krijgt je een sms bericht, zodra de gerepareerde fiets weer voor je klaar staat. Ook hebben we enkele leenfietsen ter beschikking, zodat u toch mobiel kunt blijven. Deze service bieden wij gratis aan!