Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • Vriendelijke en betrouwbare service!
  • Voor al uw onderhoud en reparaties!
  • Altijd korting op nieuwe fietsen!

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Leewis Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Leewis Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Leewis Tweewielers worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Leewis Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Leewis Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Leewis Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Leewis Tweewielers 2020.